Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona eriyor! Fırtına'nın yeni hocası şimdiden belli oldu...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı dönemi sona eriyor! Fırtına'nın yeni hocası şimdiden belli oldu...

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana özellikle Süper Lig'de başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor, tecrübeli teknik adam ile yollarını ayırıyor. Fırtına'nın yeni hocası ise şimdiden belli oldu.

Geçen hafta evinde ağırladığı Sivasspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'deki son 5 maçında 3 yenilgi alan bordo-mavili ekipte Abdullah Avcı dönemi sona eriyor. Fırtına'nın yeni hocası ise büyük oranda belli oldu.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı yönetiminde hayal kırıklığı yaratan Karadeniz ekibinin, sezon sonunda tecrübeli teknik adam ile yolları ayırması bekleniyor.

Gazeteci Levent Ümit Erol'un aktardığına göre; Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon Süper Lig'de 8 yenilgi alan bordo-mavili ekip, sezon sonunda tecrübeli teknik adam ile ayrılık yaşayacak. Erol, bordo-mavili ekibin yeni patronunun ise şimdiden belli olduğunu açıkladı.

"FATİH TEKKE TRABZONSPOR'UN BAŞINA GEÇEBİLİR"

Trabzonspor'un sezon sonunda Avcı ile yollarını ayıracağını ve Alanyaspor'u çalıştıran Fatih Tekke ile anlaşma imzalayacağını öne süren Erol, "Trabzonspor'da hoca değişikliği olabilir. Hak eden gelebilir. Fatih Tekke gelebilir.. Fatih Tekke, Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın yaptıklarının daha fazlasını yapar.. Abdullah Avcı, Alanyaspor'a gitsin orada görelim. Fatih Tekke, bu harcanan paralara Trabzonspor'a gelsin bir öyle görelim. Abdullah Avcı bir Rizespor'a gitsin öyle görelim bir. Bakalım lig dördüncüsü, lig beşincisi yapabiliyor mu?" açıklamasında bulundu.

Bu sezon Abdullah Avcı yönetiminde 24 Süper Lig maçına çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 12 galibiyet, 8 yenilgi ve 4 beraberlik alarak 40 puan topladı ve 1,67 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN