Milli atlet Eda Nur Tulum'dan Avrupa ikinciliği

Milli atlet Eda Nur Tulum'dan Avrupa ikinciliği

17 yaşındaki Eda Nur Tulum, atletizmde başarıya doymuyor. Birçok başarıya imza atan Milli atlet Tulum, Slovenya'da çıktığı mücadelede Avrupa ikincisi oldu.

Eskişehirli atlet Eda Nur Tulum, 17’ncisi düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde (EYOF), 53.32’lik derece ile 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.

Alt yaş kategorilerinde birçok başarıya imza atan Tulum, Slovenya’nın Maribor kentinde 17’ncisi düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde de adından söz ettiriyor.

yeni-proje-43.jpg

GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

23-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen festivalde 400 metre finallerinde yarışan milli atlet, 53.32’lik derece ile 2’nci olarak gümüş madalya kazandı.

Milli atletin başarısıyla gururlanan sporseverler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda Eda Nur için tebrik mesajları paylaşırken, yeni başarı dileklerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN