Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 14 gol attı! Dünya yıldızlarını geride bıraktı! Aslan onu bedelsiz göndermişti...

Galatasaray yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 14 gol attı! Dünya yıldızlarını geride bıraktı! Aslan onu bedelsiz göndermişti...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray'da yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Aslan'ın eski yıldızı, yıldız isimleri geride bırakarak sezona damga vurdu.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor. Aslan'ın bedelsiz olarak takımdan gönderdiği yıldız futbolcu, attığı gollerle sezona damga vurdu.

En yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde lider konumda bulunan Galatasaray'da büyük pişmanlık yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sezona damga vururken herkesi hayrete düşürdü.

2021 yılının yaz transfer döneminde Fatih Terim'in isteği sonucunda Galatasaray'a transfer olan, ancak yalnızca bir sezon sonra sarı-kırmızılı ekipten bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan Aytaç Kara, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla Süper Lig'i salladı ve herkesi kendisine hayran bıraktı.

Sezon boyunca attığı gollerle A Milli Takım'ın oyuncu havuzuna da dahil olan 30 yaşındaki ota saha oyuncusu, Süper Lig'de gol krallığı yarışı veriyor. Gol krallığı yarışındaki tek Türk futbolcu olan yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Kasımpaşa forması altında Süper Lig'de görev aldığı 33 karşılaşmada 14 gole imza attı.

Kasımpaşa'da gösterdiği performansla Galatasaray'da büyük bir pişmanlığa neden olan yıldız orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Dzeko, Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi, Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rej Manaj ve Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Mame Thiam ile gol krallığı yarışı veriyor.

SEZONUN EN ÇOK GOL ATAN YERLİ OYUNCUSU

Yıldız orta saha oyuncusu, 21 gollü Icardi, 20 gollü Dzeko, 18 gollü Manaj ve 15 gollü Thiam'ın ardından gol krallığı yarışında 5. sırada yer alıyor.

Bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Aytaç Kara'nın performansının ardından 'onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, kaydettiği 14 gol ile bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan yerli oyuncu oldu.

Yıldız orta saha oyuncusunun yazın düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım kadrosuna dahil edilebileceği öne sürüldü.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN