Hasan Artık biletini kesti! Beşiktaş'tan gönderilecek ilk isim belli oldu. Yıldız oyuncu apar topar kapı dışarı edildi

Hasan Artık biletini kesti! Beşiktaş'tan gönderilecek ilk isim belli oldu. Yıldız oyuncu apar topar kapı dışarı edildi

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışı sürerken gelecek sezon için transfer çalışmaları sürüyor. Takımda birçok oyuncunun gönderileceği netleşirken kimlerin gideceği merak konusu oldu. Beklenen ilk isim geldi. Başkan Hasan Arat biletini kesti. Beşiktaş'tan gönderilecek ilk isim belli oldu. Yıldız oyuncu apar topar kapı dışarı edildi. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Bu sene hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Fernando Santos'un istifa etmesinin ardından teknik direktör arayışında olan siyah-beyazlı yönetim, bazı oyuncuları kara listeye aldı. Bunlardan biri ise belli oldu. Hasan Arat biletini kesti. Beşiktaş'tan gönderilecek ilk isim belli oldu.

HASAN ARTIK BİLETİNİ KESTİ

Trendyol Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler alan Beşiktaş, ligde 4. sırada yer alıyor. Trabzonspor ile 3. yarışı veren siyah-beyazlı ekipte transfer çalışmaları sürüyor. Takımdan gönderilecek ilk isimler ise belli oldu. Hasan Arat ilk sinyali verdi.

yeni-proje-2024-04-25t143523-071.jpg

PERFORMANSIYLA HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Başkan Hasan Arat yönetimi performansıyla beklentileri karşılayamayan yıldız futbolcunun biletini kesti. Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal ile yolların ayrılma kararı alındı. Forma giymek için sözleşmesinin uzamasını sağlayan opsiyonu kaldırtan Ghezzal, verilen şansı iyi kullanamadı.

yeni-proje-2024-04-25t143511-627.jpg

Cezayirli yıldız, son skor katkısını 16 Ocak'ta Eyüpspor'la oynanan kupa maçında yaptı. Ardından 11'i lig, 2'si kupa olmak üzere toplam 13 müsabakada süre buldu ancak gol atamadı. Beşiktaş formasını bu sezon 29 maçta giyen futbolcu 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Ghezzal, oynadığı 118 maçta 16 gol atarken 32 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN