Ünlü mama markasında zararlı madde tespiti! Anne babalar korkudan tir tir titredi! Tüm marketlerden toplatılıyor…

Ünlü mama markasında zararlı madde tespiti! Anne babalar korkudan tir tir titredi! Tüm marketlerden toplatılıyor…

Ünlü marka anne babaları bu kez korkudan tir tir titretti. Anne babaların güvenle aldığı bebeklerin severek yediği mama markasında zararlı madde tespiti yapıldı. Hem firma hem de marketler ürünleri tek tek topluyor. İşte tüm detaylar…

Dünyaca ünlü markalarda yapılan incelemeler doğrultusunda insan sağlığına zararlı madde tespiti yapıldı. İnsan sağlığına zararlı maddelerin tespit edilmesi ile birlikte toplatılan ürünler arasında ünlü bir bebek maması da eklendi. İşte tüm detaylar…

TÜM MAMALAR TOPLATILIYOR

Milyonlarca anne babayı yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Anne babaların güvenerek aldığı dünyaca ünlü bebek markası Baby Freche Freunde ait üründe insan sağlığı için zararlı olabilecek tropan alkaloid maddesi tespiti yapıldı.

baby-freche-freunde.jpg

Şirket tarafından yapılan analizler sonucunda Avrupa'da çok sayıda ülkede satışı yapılan ve parti numarası L144181 JH6 olan ürünlerde zararlı maddelerin olduğu tespit edilerek toplatılmasına karar verildi. Müşterilerin fatura olmadan dahi satın aldıkları ürünleri iade edebileceği aktarıldı.

TROPAN ALKALOİD YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Bazı bitki türlerinde doğal olarak yer alan ve tüketilmesi durumunda insan sağlığına zararlı olabilecek bir toksik bileşik olarak karşımıza çıkan tropan alkaloidler, insanları olumsuz etkiliyor. Özellikle bağışıklık sistemi düşük olan bebeklerde görülebilecek yan etkileri de herkesi korkuttu. Bu bileşiğin tüketilmesi durumunda oluşabilecek yan etkiler arasında halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı hatta ciddi zehirlenme durumları da yaşanmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN