Beşiktaş'a 37 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor

Beşiktaş'a 37 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor

Teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, takviye operasyonuna da başladı. Kartal, 37,5 milyon euroluk süper yıldızı transfer etmek için harekete geçti.

Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, takviye operasyonuna şimdiden başladı. Kartal, 37,5 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, önceliği savunma hattına verdi. Yeni sezonda defans hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

TRT Spor'un haberine göre; Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, İspanyol devi Atlético Madrid formasını terleten İspanyol savunma oyuncusu Mario Hermoso'yu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 28 yaşındaki savunma oyuncusu ile masaya oturan siyah-beyazlı ekip, İspanyol yıldızı ve menajerini İstanbul'a davet etti.Mario Hermoso - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon İspanyol devinin forması altında 40 karşılaşmada görev alan yıldız futbolcu, takımına 2 gol 2 asistlik katkı sundu. 28 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 37,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu ve transferin gerçekleşmesi için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN