Galatasaray'da '2. Ndombele' vakası! 'Okan hocam Aurier'i sakın oynatma'

Galatasaray'da '2. Ndombele' vakası! 'Okan hocam Aurier'i sakın oynatma'

Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından Sports Digitale kanalında 90 dakikanın değerlendirmesini yapan Serhat Akın ve Hikmet Pınarbaş, Okan Buruk hakkında övgü dolu sözler kullanırken, yeni transfer Aurier'i topa tuttular.

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u ilk yarıda zorlansa da ikinci yarıda Barış Alper, İcardi ve Hakim Ziyech'le geçen Galatasaray liderliğini sürdürüyor. Karşılaşmanın ardından Serhat Akın ve Hikmet Pınarbaş Okan Buruk'u överken, yeni transfer Aurier'in kötü görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

BU BAŞARI OKAN BURUK'A YAZAR

Barış Alper gibi bir futbolcudan bu kadar fayda alıyorsa, Hakim Ziyech gibi belirsiz bir yıldızdan katkı alıyorsa bu galibiyet Okan Buruk'a yazar. Ziyech'in hangi durumda olduğu belli değildi. Gidiyor mu, kalıyor mu, oynayacak mı, oynamayacak mı derken Okan hoca Kasımpaşa ve Alanyaspor maçlarından Ziyech'ten katkı aldı. İcardi'nin ayakta duracak hali yok ama adam atıyor.

glrp9lbweaayscm.jpg

Ben Fenerbahçe maçına kadar Galatasaray'ın puan kaybı yaşayacağına inanmıyorum. Galatasaray acaba takılır m dediğiniz maçta takım bir anda vitesi arttırıp 4 atıyor, hem de atletik performansı iyi olmayan futbolcularla.

OKAN BURUK YILDIZLARDAN BEKLENEN VERİMİ ALAMADI AMA...

Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'dan daha önde ama neden Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bunu çözecek isim İsmail Kartal'dır. Bakın Okan Buruk; Ziyech, Zaha, Ndombele, devre arasında gelen Vinicius bu futbolculardan tam olarak istediği katkıyı alamadı, Okan Buruk'un bu yıldızları gümbür gümbür oynattığı hafta yok ama Galatasaray 2 puan önde ve lider.

GALATASARAY SAVUNMADA İSTİKRARLI

Galatasaray'ın net stoper sayısı 3. Fenerbahçe'nin en az 6. Serdar Aziz, Jaden, Samet Akaydin, Bonucci Djiku, Becao o kadar çok oynadılar ki, Fenerbahçe'nin stoper hattı o kadar değişti ki bu takıma istikrarsızlık getiriyor. Ama Galatasaray'da durum öyle değil. Abdülkerim Bardakcı, Davinson ve Nelsson bitti. Geçen sezon Kerem Aktürkoğlu ile İcardi beraber şarkı söylüyordu bu sezon kim söylüyor Mertens, Barış Alper değişen bir şey var mı, yok!

gloeuh3xsaa3qr4.jpg

Aurier'in transferinden mutlu olan bir kişi vardır o da Zaha'dır. Zaha'nın performansı artsın diye getirilmiş olabilir. Aurier'in olmayacağı zaten belliydi. Aurier'in oynamaması oynamasından daha fazla katkı sağlar Galatasaray'a.

Aurier için BTV kanalında açıklamalarda bulunan Ümit Özat, tecrübeli sağ bek için 'Galatasaray'a 2. Ndombele hayırlı olsun' ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN