Fenerbahçe ligden çekilecek mi? TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik resmen açıkladı!

Fenerbahçe ligden çekilecek mi? TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik resmen açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe'de yaşanan 'Süper Lig'den çekilme' tartışmalarına noktayı koyan açıklamalara imza attı.

Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında oynanan Trabzonspor derbisinde yaşanan olayların ardından Ali Koç'un “Bu ligde Fener’e yer yok. Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz. Her gün ölmektense, bir gün öleceğiz ama geleceğimizi kurtarmak zorundayız. Bir sene oynar çıkarız biz ama herkes aklını başına alır artık” şeklindeki açıklaması sonrasında gözler sarı-lacivertli ekibe çekildi. Kanarya'nın ligden çekilip çekilmeyeceği merak konusu olurken TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik'ten sürpriz bir açıklama geldi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un düzenlediği iftar yemeğine katılan TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, sarı-lacivertli camiada yaşanan Süper Lig'den çekilme tartışmaları hakkında dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Milliyet'e konuşan Şenes Erzik, Fenerbahçe'nin Süper Lig'den çekilmeyeceğini açıkladı. Erzik açıklamasında "Kanaatim 2 Nisan'daki olağanüstü genel kurula herkes gelecek, gerekli çoğunluk sağlanacak. Ligden çekilme diye bir şey yok. Orada konuşanların hepsi başkana destek verdi ama çekilme yönünde bir karar çıkmasını istemedi. Zaten doğrusu da bu." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN