Dursun Özbek turnayı gözünden vurdu! Galatasaray'ın yıldızı İtalya yolcusu: Okan Buruk onayladı, kasaya 20 milyon euro girecek

Dursun Özbek turnayı gözünden vurdu! Galatasaray'ın yıldızı İtalya yolcusu: Okan Buruk onayladı, kasaya 20 milyon euro girecek

A Milli Takım maçları arasında takımca Antalya'da çalışmalara devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takımdan gönderileceklerin listesi belli olurken sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların sezon başında kiralık olarak gönderdiği yıldız oyuncu, sezon sonunda bonservisiyle takımdan ayrılıyor. Dursun Özbek turnayı gözünden vurdu! İtalya devleri sıraya girmiş durumda. Okan Buruk transferi onayladı, kasaya 20 milyon euro girecek.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray transfer çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Takımı güçlendirmek için elindeki bazı oyuncuları göndermek isteyen sarı-kırmızılı ekipte sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray’dan sezon başında kiralık olarak ayrılan yıldız futbolcu, sezon sonunda takımdan ayrılıyor. İtalya basını son dakika olarak duyurdu. Başkan Dursun Özbek turnayı gözünden vurdu! Okan Buruk transferi onayladı bile. Galatasaray'ın kasasına tam 20 milyon euro girecek. İşte sürpriz transferin detayları...

İTALYA BASINI SON DAKİKA OLARAK DUYURDU

Milli takımlar için verilen arada Antalya'da kamp yapan Galatasaray'da çalışmalara devam ediyor. Ligin 31.haftasında Hatayspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı-kırmızılılarda hedef 3 puanı evine götürmek. Gelecek sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalya basını son dakika olarak duyurdu.

yeni-proje-2024-03-29t111225-183.jpg

GALATASARAY'IN YILDIZINI RADARLARINA ALDILAR

Sezon başında 5 milyon euro kiralama bedeli ve 22.5 milyon euro satın alma opsiyonu ile İngiliz ekibi Aston Villa’ya giden Nicolo Zaniolo İtalya yolcusu. Calciomercato’da yer alan habere göre; AC Milan ve Fiorentina, 24 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek istediği öne sürüldü. Aston Villa’nın yıldız futbolcuyu bu kez zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyebileceği ifade edildi.

OKAN BURUK ONAYLADI! 20 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK

Eğer söz konusu transfer gerçekleşirse Galatasaray İngiliz ekipten en az 20 milyon bonservis alacak. Teknik direktör Okan Buruk'un ise bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

yeni-proje-2024-03-29t111134-855.jpg

Transfermarkt’a göre değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Nicolo Zaniolo, bu sezon oynadığı 32 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Zaniolo’nun Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN