Ankara Yarı Maratonu spor severleri heyecanlandırdı

Ankara Yarı Maratonu spor severleri heyecanlandırdı

Atletizmde Ankara Yarı Maratonu ve 10 kilometre koşusu, Gölbaşı Mogan Gölü'nde yapıldı. Ankara'da yapılan maratona yaklaşık 500 sporcu katıldı. Ankara Dekatlon Spor Kulübü Başkanı Hasan Başköy, "Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl koşumuza Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) gönülleri de katıldı. LÖSEV gönüllüleri koşuyla kansere dikkat çekti. Erken teşhisin önemini vurguladılar. Sosyal içerikli bir işe vesile olduğumuz için ayrıca mutlu olduk." ifadelerini kullandı.

Atletizmde Ankara Yarı Maratonu ve 10 kilometre koşusu, Gölbaşı Mogan Gölü'nde yapıldı. Ankara Dekatlon Spor Kulübünün Mogan Gölü Park Alanı'nda gerçekleştirdiği yarı maratonda, erkeklerde Kasım Çağlar 1 saat 1 dakika 46 saniyelik derecesiyle ilk sırayı elde ederken, kadınlarda Göksu Erkoç 1 saat 24 dakika 53 saniye ile birinci oldu.

fskmd.jpg

HER SPORCU KATILIMCI MADALYASI ALDI

Yarı maratonda erkeklerde Ahmet Bayram ikinci, Ayhan Bikir ise üçüncü sırayı aldı. Kadınlarda ise Serpil Yanbastı kürsünün ikinci, Özlem Doğan ise üçüncü basamağına çıktı.

smsm.jpg

10 kilometre yarışında erkeklerde Hasan Deniz Kalaycı birinci, Koray Şahin ikinci, Onur Altın üçüncü olurken, kadınlarda ise Serra Sude Kökduman, Şükran Bayar ve Arzu Köse ilk 3 sırayı oluşturdu.

mamsmm.jpg

Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara, para ödüllerinin yanı sıra kupa ve madalya verilirken, parkuru tamamlayan her sporcu katılımcı madalyası aldı.

mmsms.jpg

LÖSEV GÖNÜLLÜLERİ KOŞUYLA KANSERE DİKKAT ÇEKTİ

Maratonun bu yıl üçüncüsünü düzenlediklerini anlatan Hasan Başköy, "Yoğun bir katılım oldu. Bu da bizi mutlu etti. Önceki yıllardan farklı olarak bu yıl koşumuza Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'nın (LÖSEV) gönülleri de katıldı. LÖSEV gönüllüleri koşuyla kansere dikkat çekti. Erken teşhisin önemini vurguladılar. Sosyal içerikli bir işe vesile olduğumuz için ayrıca mutlu olduk. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik eder, katkı sağlayan kurum ve sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

msmms.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN