Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu! İmzalar atılıyor: Tarihe geçecek anlaşma

Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu! İmzalar atılıyor: Tarihe geçecek anlaşma

Trabzonspor'u 38 yıl aradan şampiyonluğa ulaştıran isim olarak bordo-mavili ekibin tarihine geçen Abdullah Avcı'nın yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adam o takımın başına geçecek...

Trabzonspor'u 38 yıl sonra şampiyon yaparak Karadeniz ekibinin tarihine geçen Abdullah Avcı'nın yeni takımı herkesi şaşırttı. Başarılı teknik adam yeşil sahalara geri dönüyor.

Spor Toto Süper Lig'i şampiyon Galatasaray'ın 8 puan gerisinde tamamlayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir'i 2-0 ile geçerek 9 yıl aradan sonra Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı.

Maçın hemen ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adam Jorge Jesus, büyük bir sürprize imza atarak Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı.

Başakşehir'i mağlup ederek Branko Stankovic'in (1982/83) ardından sarı-lacivertli kulüpteki ilk sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan ikinci yabancı teknik direktör olarak tarihe geçen Portekizli teknik adamın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Fenerbahçe'nin yeni teknik adamının hangi isim olacağı merak konusu oldu.

Fotomaç gazetesi genel yayın yönetmeni Zeki Uzundurukan, Trabzonspor'u 38 yıl aradan sonra Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştıran Abdullah Avcı'nın Fenerbahçe'nin başına geçeceğini öne sürdü.

Uzundurukan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Jesus gitti; Abdullah Avcı geliyor…" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN