Fenerbahçe'ye 60 milyon euroluk süper golcü! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 60 milyon euroluk süper golcü! Kanarya bombayı patlatıyor...

Süper Lig'deki şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Kanarya, 60 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Son iki deplasmanda aldığı iki beraberlik ile Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye operasyonuna başladı. Sarı-lacivertli ekip, 60 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Sezona 4 kupa hedefiyle başlayan ancak önce Türkiye Kupası'na veda eden daha sonrasında ise Süper Kupa ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde istediği sonucu elde edemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı.

Başkan Ali Koç'un gelecek ay yapılacak olan seçimde adaylığını açıklaması beklenirken sarı-lacivertli ekip, takviye operasyonuna şimdiden başladı.

Fotomaç'ın Arap basınından derlediği habere göre; Sarı-lacivertli ekip, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli formasını terleten 27 yaşındaki Fransız golcü Allan Saint-Maximin'i kadrosuna katmak için harekete geçti. Kanarya'nın Fransız golcüyü kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.Allan Saint-Maximin - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon Arap ekibinin forması altında tüm kulvarlarda 30 karşılaşmada görev alırken 4 gol 10 asiste imza attı. 27 yaşındaki Fransız golcü için bugüne dek toplamda 60 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN