Yağlı Güreşler öncesi istişare toplantısı yapıldı

Yağlı Güreşler öncesi istişare toplantısı yapıldı

Fethiye Belediyesi tarafından 5 Mayıs Pazar Günü, Karaçulha Futbol Sahası’nda yapılacak olan Mustafa Kiremitli 2. Yağlı Güreşleri öncesinde istişare toplantısı yapıldı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, meclis üyeleri, birim amirleri, bölge mahalle muhtarları, mahalle sakinlerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda yağlı güreşlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu sene, Karaçulha eski belediye başkanı Mustafa Kiremitli adına düzenlenen 2. Yağlı Güreşleri için hazırlıklar son noktaya geldi. 5 Mayıs 2024 Pazar günü yapılacak yağlı güreşlerle ilgili Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bugün ilgili tüm temsilcilerimiz birlikte görüş alışverişinde bulunuyoruz. Güreşlerimizde herhangi bir sorun yaşanmaması için elimizden ne geliyorsa, bugün görüşme içerisindeyiz. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz yağlı güreşlere, şimdiden tüm Fethiye halkını davet ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN