İstanbullar müjde! Metrobüslere metro konforu geliyor: İBB açıkladı

İstanbul'da devrim niteliğinde yenilik duyuruldu. Milyonların yaşadığı Mega Kentte metrobüslere metro konforu geliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan bu yenilik çok beğenilecek. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden metro konforunda metrobüsler tanıtıldı. O tarihten itibaren test sürüşüne başlayacak yeni metrobüsler, İstanbul halkının ilgisini çekti. Geniş yolcu kapasitesiyle İstanbul halkına hizmet etmeye geliyor...

METRO KONFORUNDA METROBÜS

Metrobüs sorunlarıyla sık sık gündeme gelen İstanbul'da bu sorunu çözecek hamle geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektrikli metrobüsler tanıtıldı. Milyonların ilgisini çeken bu gelişmeyle beraber özellikleri ve test sürüşlerine başlama tarihi de duyuruldu. Metro konforundaki metrobüs sosyal medyada viral oldu.

2-001.jpg

TEST SÜRÜŞLERİNE BAŞLAYACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından elektrikli metrobüs hamlesi geldi. Yüzde 100 elektrikli metrobüs, toplamda 4 vagondan oluşacak. Tasarımı bakımından metro sanılan metrobüs tek seferde toplam 420 yolcu taşıyabilecek. Büyükşehir Çalışıyor tarafından paylaşılan habere göre, elektrikli metrobüs aracı 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren test sürüşlerine başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN