Bu kadarına da pes: Isınmak için ormanı yaktı!

Bu kadarına da pes: Isınmak için ormanı yaktı!

Antalya'da kontrol altına alınan orman yangınında alanda baygın halde şüpheli şahıs bulundu. Orman muhafaza personellerince kurtarılan şüpheli F.K., ilk ifadesinde alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyledi.

"Bu kadarına da pes!" dedirten olay Anatalya'nın Kemer ilçesinde meydana geldi. Çalış Tepe mevkiinde saat 07.00 sıralarında orman yangını çıktı. 2 arazöz ve 15 kişiyle müdahaleye giden Kemer Orman İşletme Şefliği ve Kemer Arama Kurtarma (KEMKUT) ekipleri, yoldan yaklaşık 600 metre yukarıdaki alana ulaştı.

8849887.jpg

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve sağlık ekipleri de bölgede hazır bekledi. 1 dönümlük alanda etkili olan yangın, ekipler tarafından etrafı çevrilerek kontrol altına alındı. Yangın bölgesinde soğutma çalışmaları sürüyor.

8849889.jpg

ALANDA HAREKETSİZ YATIYORDU

Diğer yandan, ilk müdahale için yangın noktasına çıkan orman muhafaza görevlisi Mustafa Atcı, yanan alanın ortasında yerde yatan birini fark etti. Kendinden geçmiş halde yatan kişiyi bir süre uğraştıktan sonra kaldıran Atcı, yanındakilerle birlikte ormandan yola kadar indirdi.

8849884.jpg

ORMANI 'ISINMAK' İÇİN YAKMIŞ

İsminin F.K. (25) olduğu belirlenen kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

8849885.jpg

Çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen F.K.'nin ilk ifadesinde alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söylediği öğrenildi. F.K.'nin hastanedeki kontrollerinin ardından şüpheli olarak Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından polis merkezine götürüleceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN