Necmettin Şahinler yeni kitabını imzalayacak

Necmettin Şahinler yeni kitabını imzalayacak

Yazar Necmettin Şahinler, Ketebe Yayınları tarafından okura sunulan 'Ahmet Yüksel Özemre ile Son Sohbet' kitabını 11 Şubat'ta İstanbul'da Taksim Camii Konferans Salonu'nda imzalayacak.

Yazar Necmettin Şahinler, Ketebe Yayınları tarafından okura sunulan 'Ahmet Yüksel Özemre ile Son Sohbet' kitabını İstanbul'da imzalayacak. Türkiye’nin ilk atom mühendisi ve 'Üsküdar’da Bir Attar Dükkanı' kitabının yazarı Ahmet Yüksel Özemre ile Şahinler'in sohbetlerini konu alıyor.

Özemre, Türkiye'nin nükleer enerji üretimi konusunda önemli hizmetleri olan ve bu alanda ki çalışmalarının yanı sıra tarihi ve manevi güzellikleri gözler önüne seren kitaplara da imza atan bir bilim insanı olarak anılıyor.

nn.jpeg

Daha önce de 'Kamil Mürşidin Portresi', 'Çetrefilli Bir Adam' adlı kitaplarında Özemre'ye dair bilgileri okurla buluşturan Şahinler, yeni kitabını 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 14.00'da Taksim Camii Konferans Salonu'nda gerçekleşecek söyleşisinin ardından imzalayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN