Havalar ısınırken ter kokusu da can sıkıcı olabiliyor! Bunun sayesinde artık gün boyu ter kokmayacaksınız

Havalar ısınırken ter kokusu da can sıkıcı olabiliyor! Bunun sayesinde artık gün boyu ter kokmayacaksınız

Havalar ısınırken ter kokusu da can sıkıcı boyutlara ulaşabiliyor! Bu doğal malzeme sayesinde artık gün boyu ter kokmayacaksınız...

Koltuk altında oluşan ter kokusu, pek çok kişinin günlük yaşamını olumsuz etkileyen yaygın bir sorundur. Kimyasal içerikli deodorantlar veya kremler kullanmak sağlığı riske atabilirken, doğal çözümler ise sağlıklı ve etkili bir alternatif sunar. İşte koltuk altı ter kokusuna karşı mucizevi bir çözüm...

KOLTUK ALTI TER KOKUSUNA DOĞAL ÇÖZÜM

Elma sirkesinin faydaları nelerdir? Elma sirkesi nasıl yapılır?

Koltuk altı ter kokusuyla başa çıkmak için en etkili doğal yöntemlerden biri elma sirkesidir. Doğal asit içeriği sayesinde koltuk altı kokusunu nötralize eder ve bakterilerin çoğalmasını önler. Ayrıca koltuk altı bölgesindeki pH dengesini düzenleyerek ter bezlerinin salgısını azaltır, böylece kokunun oluşumunu engeller.

Elma sirkesiyle koltuk altı kokusunu azaltmak için bir pamuk topunu sirkeye batırıp koltuk altı bölgesine uygulayabilirsiniz. Ayrıca sirkeyi suyla seyrelterek bir sprey şişesine koyup her sabah kullanmak da etkili olacaktır.

Elma sirkesinin koltuk altı ter kokusuna karşı etkili olduğu bilinmesine rağmen, herkesin cilt yapısı farklıdır. Bu nedenle herhangi bir yan etkiyle karşılaşmamak için uygulamadan önce bir uzmana danışmak önemlidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN