Melike Şahin o projeden çıkarıldı

Melike Şahin o projeden çıkarıldı

Öğretmenler için düzenlenen bir konserde son anda rüzgar gerekçesiyle sahneye çıkmadığı belirtilen sanatçı Melike Şahin bir projeden çıkarıldı. Şahin'in, yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım tarafından Atatürk'e saygı duruşu olarak adlandırılan 'Vasiyet' isimli albüm projesinden çıkarıldığı öğrenildi. Yapımcı Murat Yıldırım gerekçe olarak şöyle konuştu; Öğretmenlere saygısı olmayan birinin, Başöğretmen Atatürk'ün albümünde yeri yok.

Melike Şahin'e bir protesto da yapım şirketi sahibi Murat Yıldırım'dan geldi. Yıldırım uzun süredir çalıştığı ve birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Atatürk'e saygı albümü projesinden Şahin'i çıkardığını açıkladı.

Sabah gazetesinin haberine göre, projenin yapımcısı Murat Yıldırım, "Geleceğe miras kalacak bir çalışmaya imza atıyoruz. Ata'nın sevdiği şarkılar 'Vasiyet' albümünde 9 çok değerli sanatçı tarafından seslendiriliyor. Bir şarkı için de Melike Şahin'e teklifte bulunmuştuk. Ama onu projemizden çıkardık. Öğretmenlere saygısızlık, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'e de yapılmış demektir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN