Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in Özkan Uğur'suz ilk konseri

Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in Özkan Uğur'suz ilk konseri

MFÖ Grubu'nun solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner, hayatını kaybeden çalışma arkadaşları Özkan Uğur'suz ilk konserine çıkıyor. İki isim 16 Mart akşamı sevenleriyle buluşacakken, duygusal bir mesaj yayımladılar.

Türkiye'nin ünlü ve başarılı sanatçılarından biri olan Özkan Uğur, uzun süredir mücadele verdiği lenf kanserine 8 Temmuz'da yenik düşmüştü.

Başarılı sanatçının ölümü sevenlerini yasa boğarken Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) Grubu'nun diğer solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner'i de derinden yaralamıştı.

Tam 52 yıllık dostlarını ve çalışma arkadaşları Özkan Uğur'un ölümünün ardından sahne almayan Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir paylaşımla sahnelere döneceklerini duyurdular.

16 Mart Cumartesi akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenleriyle bir araya gelecek olan ikiliden Mazhar Alanson, konser afişini sosyal medya hesabından paylaştı.

'KADERDE BU VARMIŞ, EN BAŞA DÖNMEK…'

Alanson, yaptığı paylaşımına, "Kaderde bu varmış, en başa dönmek… İçimizde Özkan’la birlikte geçirdiğimiz 52 yıl için şükran, ayrı düştüğümüz 7 ay için özlem ile, delikanlı olduğumuz yıllardaki gibi Fuat ile baş başa, MFÖ şarkıları söylemeye devam edeceğimiz sahnelere dönüyoruz. Buluşmak üzere!" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor: Kaderde bu da varmış - 4

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN