Kurtuluş Savaşı Müzesi 4 gün boyunca ücretsiz

Kurtuluş Savaşı Müzesi 4 gün boyunca ücretsiz

TBMM'den yapılan açıklamaya göre, Kurtuluş Savaşı Müzesi, bugünden itibaren 30 Ekim tarihine kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek. Açıklamada, 29 Ekim'i 30 Ekim'e bağlayan gece boyunca da ücretsiz ziyarete açık olacağı belirtildi.

Ankara Ulus meydanında bulunan birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) binası olan Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı dolayısıyla bugünden 30 Ekim tarihine kadar ücretsiz ziyaret edilebilecek.

TBMM'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyetimizin ilan edildiği bina olan I. TBMM - Kurtuluş Savaşı Müzemizi, 26-30 Ekim tarihleri arasında ücretsiz ziyaret edebilirsiniz"

Paylaşımda, müzenin, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 29 Ekim'i 30 Ekim'e bağlayan gece boyunca da yine ücretsiz olarak ziyarete açık olacağı bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN