Kerem Bürsin'in yeni filminde partneri belli oldu

Kerem Bürsin'in yeni filminde partneri belli oldu

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Ay Yapım imzalı yeni sinema filminin çekimlerine hazırlanıyor. Bürsin'in partnerinin ise Devrim Özkan olacağı açıklandı. Aşk ve dram konulu filmin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor.

Geçtiğimiz günlerde Malaga Film Festivali’nde İspanyol hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılanan Kerem Bürsin'in merakla beklenen yeni filmi "Mavi Mağara"nın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Ay sonunda sete çıkması planlanan filmde Bürsin’in partneri için Devrim Özkan’a teklif gitmişti. Son gelen haberlere göre filmin yapım ortağı Ay Yapım’la 4 yıllık anlaşması bulunan Devrim Özkan teklifi kabul etti.

ld.jpg

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda oturacağı filmin türü aşk ve dram olarak açıklandı. Kerem Bürsin senaryosunu da yazdığı filmin aynı zamanda yapımcı ortaklığını da üstlendi. Yakışıklı oyuncu geçen yıllarda Kemal Çömelek’le Braveborn Film şirketini kurmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN