Çocukluğumuzun Anadolu’suna seyahat

Çocukluğumuzun  Anadolu’suna seyahat

Ressam İbrahim Coşkun’un ‘Ben Anadolu’ sergisi Taksim Sanat’ta açıldı. Sanatçının Anadolu’nun izlerini ve kendi kişisel yolculuğunu anlattığı eserlerinden oluşan sergisini İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ sanatseverlerle buluşturdu.

AYŞEGÜL BAĞCI

Sergide Coşkun’un eserlerindeki benzersiz üslubu ve sanatsal ustalığı, sıra dışı bir çekim etkisi yaratıyor. Tuvallerindeki toprak hissi, hayal gücünün altını kazıdığı gibi sanatçının kendine has betimlemesiyle çocukluğunun geçtiği Anadolu coğrafyasını ve soyut bir peyzaj anlatısını yansıtıyor. Coşkun’un Anadolu coğrafyasındaki anılarına ve içsel duygularına bir pencere açan sergi ayrıca ressamın Anadolu’ya duyduğu derin bağlılığı ve kişisel yolculuğunu keşfetme fırsatı sunuyor.

13kr02ben-anadolu-sergisi-1.jpg

Kendini ifade etme özgürlüğüyle yapıtlar ele almış olan sanatçının eserleri, kapsayıcı ve güçlü yansımalarıyla sanatseverleri kendine çekiyor. Sergide yer alan eserler, sadece dışavurumcu değil, aynı zamanda sanatçının kişiliğini ve iç dünyasını yansıtan güçlü bir içerik taşıyor. Sergi, 30 Eylül 2023 tarihine kadar Taksim Metro durağının giriş katında yer alan Taksim Sanat’ta ücretsiz olarak görülebilecek.

13kr02ben-anadolu-sergisi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN