Christopher Nolan'a şövalyelik unvanı

Christopher Nolan'a şövalyelik unvanı

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Christopher Nolan, Oppenheimer filmiyle bu yıl Oscar'dan 7 ödülle ayrıldı. Filmografisindeki birçok kült filme bu başarıyı da ekleyen Nolan'a İngiltere'den şövalyelik unvanı verilecek.

Sinemanın en prestijli ödülleri olan Akademi (Oscar) Ödülleri'nde, yönetmen koltuğunda oturduğu Oppenheimer ile 7 ödül kazanan İngiliz yönetmen Christopher Nolan, ülkesi tarafından onurlandırılacak.

Inception, The Dark Knight ve Interstellar gibi filmlerle tanınan Nolan'a İngiltere tarafından şövalyelik unvanı verilecek. ve ünlü yönetmen, "Sir Christopher Nolan" olacak.

Nolan'ın çoğu filminin yapımcılığını üstlenen eşi Emma Thomas da sinema sektörüne katkılarından dolayı "Dame" unvanı alacak.

BİRÇOK İSİM ŞÖVALYE İLAN EDİLDİ

Elton John, Anthony Hopkins, Kevin Spacey, Paul McCartney, Patrick Stewart, Angelina Jolie, Judi Dench ve pek çok ünlü isme şövalyelik unvanı verildi.

Çiftin onurlandırılacağı tören normalde Buckingham Sarayı'nda gerçekleşiyor ancak kanser tedavisi gören Kral Charles bir süredir gözlerden uzak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN