Uçağını kaçıran yolcu körükten atlayıp uçağa koşmaya çalıştı!

Bir havalimanında çekilen görüntülerde kameralara uçağını kaçırmış bir adam yansıdı. Son anda uçağını kaçıran adam aprondaki güvenlikleri atlatarak körüğe çıkmayı başardı. Çaresizce bekleyen adam ise seçeneklerinin tükenmesinin ardından körükten aşağı inmeye çalıştı ve yere düştü.

İspanya'nın Malaga şehrinde yaşanan olayda Malaga Havalimanından Fas'ın Fez şehrine seyahat etmek isteyen bir yolcu aprondaki güvenlikleri atlatarak körüğe çıktı, daha sonra ise körükten aşağı düştü.

Uçağını son anda kaçıran talihsiz adam uçak körükten ayrılmış olmasına rağmen bir şekilde aprondaki görevlileri atlatarak körüğe giriş yaptı. Kapılarını kapatmış ve hareket etmeye başlamış olan uçağa binebilmek için körükten merdiven talep eden yolcu güvenlik görevlerine zor anlar yaşattı.

MERDİVEN GELMEYİNCE UÇAĞA KOŞMAYA ÇALIŞTI

Körükten ayrılan uçağa binebilmek için yetkililere ısrar eden yolcu en sonunda yapılan müdahalelere dayanamadı ve pes etti. Merdivenin gelmeyeceğini anlayan yolcu ise daha sonrasında körükten inerek uçağa doğru koşmayı denedi fakat bunun sonucunda körükten aşağı düştü ve kendisini yaraladı.

Yetkililer tarafından daha sonrasında yapılan açıklamalarda yolcunun kontrol altına alındığı ve kimliği tespit edilen yolcu hakkında güvenliği ihlal ettiği gerekçesiyle rapor tutulduğu açıklandı.

KAÇIRDIĞI UÇAKTAN KAYDEDİLDİ

İspanya Sivil Havacılık Dairesi AESA tarafından yüksek miktarda para cezasıyla karşı karşıya kalan bu yolcunun körükten düşme anı ise kaçırdığı uçaktaki yolcular tarafından kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir