Kapısı açık unutulan otobüsten düşen kadından acı haber! Sürücü serbest bırakılmıştı

Adana'da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık kapısından düşerek başını asfalta çarpan ve kemikleri kırılan Hatice Sabahi (75)'den kötü haber geldi. Sabahi tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Kaza, Adana'da 24 Nisan'da Güney Kampüs Yolu'nda meydana geldi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde kontrol sonrası evine giden 6 çocuk annesi Hatice Sabahi, Vedat K.'nin kullandığı özel halk otobüsünün açık olan kapısından düştü.

Gözaltına alınan sürücü Vedat K., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

eeeeee.jpg

Bu sırada, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Hatice Sabahi'nin, beyin kanaması geçirdiği, köprücük ve kürek kemiği ile göğüs kafesinde kırıklar olduğu belirlendi.

Entübe edilen Sabahi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmadı. Sabahi'nin cansız bedeni, hastanenin morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN