Kapadokya'da yeni yılın ilk gününde gökyüzünde şölen: Balonlarla Renk Rüzgarı!

Yeni yılın ilk gününde, Kapadokya'dan havalanan 100'den fazla balon, görenleri mest etti. Yaşanan unutulmaz an kameralara böyle yansırken sabahın ilk ışığıyla beraber gök yüzünün güzelliği ise tüm dikkatleri üzerine topladı.

Kapadokya, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle her yıl milyonlarca turisti ağırlayarak bu yılbaşında da yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Yerli ve yabancı turistler, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini yeni yılın ilk gününde gökyüzünden izleme ayrıcalığına sahip oldu.

Sabahın erken saatlerinde havalanan sıcak hava balonları, olumlu hava şartlarıyla birlikte yaklaşık bir saat boyunca masalsı manzaralar sundu. Peribacaları ve benzersiz vadilerin üzerinden süzülen balonlara binenler, gökyüzünden güneşin doğuşunu izledi.

Sıcak hava balon pilotu Ahmet Başyiğit, “Yeni yılın ilk günü. Bu gün hava çok güzel ve güzel bir uçuş olacağını planlıyoruz. Yeni yılın bol turistli, bol uçuşlu bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılın ilk gününde hava çok güzel. Hava açık ve gün doğumunu yakalamayı hedefliyoruz. Bu arada son on yılda 4. Kez yılbaşında uçabiliyoruz. Bu nedenle de mutluyuz” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir