Adliye önünde oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü! Davada karar

Adliye önünde oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü! Davada karar

24 Mart 2022'de Küçükçekmece Adliye Sarayı önünde 4 kişinin ölümüne sebep olan Beşir Karadeniz ve oğlu Bekir Karadeniz'in yargılandığı davadan karar çıktı. Mahkeme, Beşir Karadeniz'i 5 suçtan toplamda 71 yıl hapis cezasına çarptırırken, oğlu Bekir Karadeniz'e 7 suçtan toplamda 56 yıl 9 ay hapis cezası verdi.

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde çıkan kavgada, pompalı tüfekle 4 kişinin öldüğü olayda karar verildi. Beşir Karadeniz, savunmasında silahı vahşi hayvanlardan korunmak için bulundurduğu ve olay günü oğlunun vurulduğunu görünce rastgele ateş ettiğini söyledi. Oğlu Bekir Karadeniz ise babasının eylemlerinden sorumlu olmadığı savundu. Şikayetçi Erdal Sözer ve avukatları ise sanıkların cezalandırılmasını talep etti.

Mahkemeden karar çıktı. Belir Karadeniz 3 kişiyi "haksız tahrik altında olası kasıtla öldürme" den 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ayrıca "Ruhsatsız silah taşıma" suçundan da 2 yıl hapis cezası aldı. Bekir Karadeniz ise 5 kişiye "silahla kasten öldürmeye teşebbüs"ten ve 1 kişiye de "kasten basit yaralama"dan toplamda 54 yıl 3 ay hapis cezası aldı.

ŞİKAYETÇİLER KARARA TEPKİLİ

Erdal Sözer ve avukatları, verilen cezaların yetersiz olduğunu ve istinafa başvuracaklarını söyledi. Sözer, iki kardeşini ve yeğenini kaybeden bir aile olarak adalet aramaya geldiklerini ancak hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

Olayda 4 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN