ABD'li illüzyonistten akılalmaz gösteri! Yüzlerce kişinin önünde 4 kişiyi aldı ve...

ABD'de bir illüzyonist sıra dışı bir numara yaparak camdan bir kafesin içerisinde duran 4 kişiyi göz açıp kapayıncaya kadar metrelerce ileride yer alan kafese geçirdi. Sosyal medyada viral olan o gösteri ise seyircilerden biri tarafından kameralara böyle kaydedildi.

ABD'li illüzyonistin yaptığı numara görenlerin ağzını açık bıraktı, gösterinin tekrarları sosyal medyada viral oldu.

ABD'de yetenekli bir illüzyonist tarafından gerçekleştirilen gösteride yüzlerce kişinin toplandığı açık alanda, izleyenlerin şahitliğinde 4 kişi illüzyonist tarafından bir cam kafese konuldu. Daha sonrasında illüzyonist, kafesin içinde duranları birkaç metre ötedeki diğer kafese geçireceğini söyledi.

4 TARAFI DA CAM İLE KAPLIYDI

4 tarafı cam ile kaplı olan kafesi birkaç kez kendi etrafında döndürdükten sonra aynı anda iki kafesi de örtü ile örten illüzyonist, örtü kaldırıldığında 4 kişiyi diğer kafesin içine geçirdi. Gösteri açık alanda meraklı izleyenler tarafından takip edilirken o anların sosyal medyada paylaşılması üzerine paylaşılan video viral oldu.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir