Uraz Kaygılaroğlu'na şok: Son kez ekranlara geliyor! Bileti kesildi, o tarihte veda ediyor

Uraz Kaygılaroğlu'na şok: Son kez ekranlara geliyor! Bileti kesildi, o tarihte veda ediyor

Reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen popüler televizyon dizisinin yayından kaldırılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Star TV'nin iddialı dizisi 'Sakla Beni'nin final yapacağı tarih belli oldu.

SAKLA BENİ FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, OGM Pictures'ın Star TV için çektiği 'Sakla Beni' dizisi, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü son kez ekranlara gelecek.

Final tarihinin ekibe de duyurulurken, Nadim Güç'ün yönettiği, Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu'nun yazdığı 'Sakla Beni' dizisi 26. bölümle final yapacak.

SAKLA BENİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Baran Bölükbaşı, Cihan Talay, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent gibi birçok isim yer alıyordu.

sakla-beni-son-bolum-izle.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN