Okan Buruk transferi canlı yayında açıkladı! "Gelecek sene bizle olacak..."

Okan Buruk transferi canlı yayında açıkladı! "Gelecek sene bizle olacak..."

Sivasspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki galibiyet serisini 16 maça çıkartan Galatasaray'da Okan Buruk, sarı-kırmızılı ekibin yeni transferini canlı yayında açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup eden lider Galatasaray'da tecrübeli teknik adam Okan Buruk, transferi resmen duyurdu. Başarılı teknik adamın açıklamaları sarı-kırmızılı taraftarlarda bayram havası yarattı.

Sivasspor'u mağlup ederek Süper Lig'in ikinci yarısında 16'da 16 yaparak tekrarlanması güç bir başarıya imza atan Galatasaray'da Okan Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak müjdeli haberi verdi.

Son haftalarda ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Faslı yıldız Hakim Ziyech hakkında konuşan Buruk, kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı terleten Faslı yıldızın gelecek sezonda da sarı-kırmızılı formayı terleteceğini açıkladı.

Buruk açıklamasında "Hakim Ziyech bizim oyuncumuz. Önümüzdeki sene bizimle olacak. Tabii transfer dönemi, ne olur bilemem ama performansı da artıyor. Taraftarla olan birlikteliği de daha yukarılara gidecek." ifadelerini kullandı.

Güncel piyasa değeri 9,5 milyon euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 21 karşılaşmada görev alırken 8 gol 4 asistlik performansa imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN