Beşiktaş'a 116 milyon euroluk golcü! Kartal bombayı patlatıyor: 165 gol 62 asist...

Beşiktaş'a 116  milyon euroluk golcü! Kartal bombayı patlatıyor: 165 gol 62 asist...

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, 116 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Cuma akşamı evinde ağırladığı Rizespor'u mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren Beşiktaş, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna başladı. Sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan siyah-beyazlı ekip, 116 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, transfer operasyonuna başladı. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü Almanya'ya dikti. Kartal, 116 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Rudy Galetti'nin haberine göre; Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, Alman devi Borussia Dortmund formasını terleten Sebastian Haller'i kadrosuna katmak istiyor.

Kartal'ın, Alman devinin istediği bonservis ücretini düşürmek için görüşmeleri sürdürdüğü öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Dortmund forması altında 18 karşılaşmada görev alırken 3 gol 1 asiste imza attı.Sébastien Haller (Dortmund) forfait contre l'Atlético en Ligue des champions - L'Équipe

Fildişi Sahilli 29 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 116 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Tecrübeli golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 392 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 165 gol 62 asiste imza attı. Kartal'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN