İlk kez kameralara yakalandılar: Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'den sürpriz aşk! El ele taksiye bindiler

İlk kez kameralara yakalandılar: Çiğdem Batur ve Gökhan Keser'den sürpriz aşk! El ele taksiye bindiler

Oyuncu Çiğdem Batur ve şarkıcı Gökhan Keser'in aşkı belgelendi. Bir süredir gözlerden uzakta ilişki yaşadıkları bilinen çift, bir mekan çıkışı ilk kez görüntülendi. İşte o anlar...

İstanbul ve Londra arasında kariyerini sürdüren 41 yaşındaki Çiğdem Batur, 36 yaşındaki Gökhan Keser ile ilk kez görüntülendi. Yeni bir ilişkiye yelken açan oyuncu, Londra günlerini anlatırken, "Türkiye'yi çok özlüyorum" dedi.

Neşelerinin yerinde olduğu gözlenen ikili, 'aşk' sorularını yanıtsız bırakmayı tercih etti.

cigdem-batur-gokhan-keser-sevgili-mi-kac-yas-farki-var-1.jpg

"LONDRA'DA OLMAK BENİM İÇİN BİRAZ DA HUZUR"

Yurt dışındaki yaşamından bahseden ünlü oyuncu, "Londra'da bir oyunculuk akademim ve bir PR şirketim var. Londra'da olmak benim için biraz da huzur. Müzikallere gidiyorum, müzelere gidiyorum, şehri geziyorum ama ordayken Türkiye'yi çok özlüyorum. Sosyal çevre ve ailenin olduğu yer bence önemli. Ben sosyal çevrem ve aileme düşkün birisiyim. Buraya da gelip deşarj oluyorum. 1-2 ay daha buradayım" dedi.

cigdem-batur-gokhan-keser-sevgili-mi-kac-yas-farki-var-2.jpg

"BENCE ORADA EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI DA ALIYORUZ"

TV100'de yer alan habere göre, son dönemde oyuncuların yurt dışına yatırım yapmalarını değerlendiren Çiğdem Batur, "Londra'ya çok fazla gelen var. Herkes B planı olarak İngiltere'yi düşünüyor. Mesafe olarak da rahat. Bence orada emeğimizin karşılığını da alıyoruz" açıklamasını yaptı.

"BEN DE TÜRKİYE'DE YATIRIM YAPIYORUM ASLINDA"

Doğum yeri olan Düzce'deki aile yatırımları hakkında konuşan Çiğdem Batur, "Ben de Türkiye'de yatırım yapıyorum aslında. Düzceliyim, ailem orada. Bir sürü bağ bahçemiz var. Meyve ve sebze yetiştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

cigdem-batur-gokhan-keser-sevgili-mi-kac-yas-farki-var-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN