Uyuşturucu partisini "anı olarak" kaydetmişlerdi! Yeni gelişme

Uyuşturucu partisini "anı olarak" kaydetmişlerdi! Yeni gelişme

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaklaşık iki buçuk yıl önce bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu partisinin görüntüleri sosyal medyada yayılınca, Narkotik ekipleri harekete geçti. Görüntülerdeki 2 kadın da yakalandı.

Serdivan ilçesinde bir evde iki buçuk sene önce kaydedilen uyuşturucu görüntüleri narkotik ekiplerinin dikkatini çekti. ‘Anı olarak kalsın’ denilerek kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadın toplam 5 kişinin aralarında geçen diyalog ve bazıların ise uyuşturucu maddeyi kullandığı anlar yer alıyor.

glgf9kbwmaauqla.jpg

Ekipler, görüntülerdeki kişilerin A.C.A., İ.A., E.A. isimli erkekler ile S.K. ve M.A. olduğu tespit etti. A.C.A.'nin cezaevinde olduğu öğrenildi. A.T. ile birlikte ekipler, diğer İ.A., E.A., S.K. ve M.A. isimli 5 kişiyi yakaladı.

FUHUŞ DAHİL BİRÇOK SUÇTAN KAYITLARI VAR

S.K. ve M.A. isimli kadınların, fuhuş dahil birçok farklı suçtan kayıtları olduğu ortaya çıktı. İfadeleri alınan şüphelilerin adli işlemleri sürüyor.

20240419aw185820-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN