En güzel Anneler Günü sözleri! Bunları okuyup duygulanmamak elde değil, 2024 Anneler Günü mesajları

En güzel Anneler Günü sözleri! Bunları okuyup duygulanmamak elde değil, 2024 Anneler Günü mesajları

Anneler Günü yaklaşıyor! En güzel Anneler Günü sözleri sizlerle! Bunları okuyup duygulanmamak elde değil! İşte 2024 Anneler Günü mesajları...

Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü yaklaşıyor! Sevgimizi, minnettarlığımızı ve şükranımızı ifade etmenin en güzel yollarından biri de onlara anlamlı mesajlar iletmek. İşte, bu özel gün için seçtiğimiz en güzel Anneler Günü mesajları:

2024 YILI ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneler Günü mesajları: En güzel, resimli Anneler Günü mesajları ve sözleri - Spor Haberleri

  1. "Cenneti yüzündeki gülümsemende saklayan annecim bugün senin günün kutlu olsun."

  2. "Hastalandığımda derman, mutluluklarıma ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım, önderim annem… Anneler günün kutlu olsun."

  3. "Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun."

  4. "Gönül bahçemde açan en güzel çiçeksin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun."

  5. "Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. Seni seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun."

  6. "Cennet yüzlü, bir tanecik anacığım, anneler gününü kutlar, ellerin öperim."

EN DUYGUSAL ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

Anneler Günü ne zaman 2023? Bu yıl Anneler Günü hangi güne denk geliyor?

  1. "Hiçbir zaman haberim olmadı ama elin hep üzerimde ve koruma kalkanım hep arkamdaydı. Beni en görünmez yerlerde bile görüp koruduğunu bilirdim. Melek annem anneler günün kutlu olsun."

  2. "Bu zamana kadar hep beni düşünen, ben üzüldüğümde bin üzülen, sevincime koşulsuz şartsız ortak olan annecim, günün kutlu olsun."

  3. "Hastalandığımda şifa, üzüldüğümde derman, sevincimde ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım annem… Anneler günün kutlu olsun."

  4. "Bazen en çılgın arkadaşım, bazen en olgun dostum olarak hayatımda hep farklı rollerde ama kalbimde hep aynı yerdesin ve iyi ki benim annemsin. Seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun."

  5. "Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN