23 Nisan'da çocuklardan Dilan Polat taklidi: Görüntüler sosyal medyada tepki çekti

23 Nisan kapsamında bir okulda yapılan etkinlikte çeşitli suçlardan tutuklu bulunan Dilan Polat taklit edildi. ‘Enerci’ şarkısıyla dans eden kız çocuğunu, diğer polis kılığındaki iki çocuk gözaltına aldı. Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir okulda yapılan etkinlikte kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın taklidinin yapılması tepkilere neden oldu.

Gösteride küçük bir kız çocuğu ‘Enerci’ şarkısı eşliğinde Dilan Polat’ı taklit etti, şarkı bitiminde polis kılığındaki diğer çocuklar gelip küçük kızı gözaltına aldı. İlkokul gösterisi sosyal medyada viral oldu.

Kullanıcılar ''Çok düşünmüşler mi acaba bunu gösteri olarak? Tam bir rezillik'', ''Bu nasıl gösteri böyle'' şeklindeki yorumlarla gösteriye izin veren öğretmenlere tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN