Araba alacaklara müjde! Yerli ve daha ucuz! TOGG müjdeyi verdi: T8X geliyor

Araba alacaklara müjde! Yerli ve daha ucuz! TOGG müjdeyi verdi: T8X geliyor

Yerli otomobil üreticisi TOGG müjdeli haberi verdi. Yerli otomobile binmek isteyen ancak fiyatından ötürü alamayanlar bu modeli beklesin! TOGG CEO'su Gürcan Karakaş duyurdu. Yerli ve daha ucuz, T8X geliyor...

Türkiye'nin yerli otomobil üreticisi TOGG, otomobil dünyasında heyecan uyandıran yeni bir gelişmeyle karşımızda. Şirket, ilk modeli T10X'in başarısının ardından ikinci bir SUV üzerinde çalıştığını duyurdu.

2025 YILINDA TANITILACAK

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, B segmentinde yer alacak kompakt SUV modelini 2025 yılı içinde tanıtmayı planladıklarını belirtti. TOGG'un yeni modeli T8X adını taşıyacak. Henüz teknik detayları ve fiyatlandırma bilgileri hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

TOGG'un yeni elektrikli SUV modeli T8X'in, şimdiden merakla beklenen elektrikli sedan T10F'in ardından tanıtılacak olması, otomobil tutkunlarını heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN