Tesla için takla atması zor deniyordu, 7 kez takla attı! Yolcular sağ kurtuldu: İşte o anlar

Tesla Model 3 için takla atmaz deniliyordu! Paylaşılan kaza videosu akıllara durgunluk verdi. Bir Tesla Model 3, 7 kez üst üste takla attı! Yolcular kazadan sağ kurtuldu. O anlar vatandaşların kamerasına yansıdı. İşte o anlar...

Tesla Model 3, bataryaların konumu ve aracın ağırlığı nedeniyle dengeli ve takla atması zor bir araç olarak biliniyordu. Ancak Çin'de yaşanan bir kaza, bu algıyı değiştirdi.

Çin'de bir Tesla Model 3, 7 kez takla attı. Şaşırtıcı bir şekilde, sürücü ve yolcular kazayı hafif yaralarla atlattılar.

Tesla Model 3'ün bataryalarının konumu ve aracın ağırlığı nedeniyle dengeli bir yapıya sahip olduğu biliniyordu. Kazada, aracın takla atmasıyla birlikte yaşanan korku dolu anlar kameralara yansıdı. Ancak Tesla'nın sağlam yapısı sayesinde, araçtaki sürücü ve yolcuların sağ kurtulması, aracın güvenilirliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir