Keskin nişancı gibi gözlere sahip olanlara özel test! Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor

Keskin nişancı gibi gözlere sahip olanlara özel test! Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor

Beyin aktivitesini geliştiren ve görsel değerlerinizi arttıran bu test tam da size göre. Testler zorluk derecesine göre ayrılırken bu test içerisinde gizlenmiş meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor. Keskin nişancı gibi gözlere sahip olanlar 1 dakika dolmadan resimde bulunan 5 gizli meyveyi fark ediyor. İşte 1 dakikanız başlıyor…

Zihninizin derinliklerine ulaşıp görsel algınızı ölçebileceğiniz görsel hafıza testleri size eğlenceli dakikalar yaşatacak. Resimde alışveriş yapan insanlar yerel dükkanlara uğrarken fark etmedikleri 5 farklı detay bulunuyor. Resimde yer alan gizli meyveleri çözmek için 1 dakikanız var. Gelin hep birlikte teste geçelim.

KRONOMETRENİZİ AYARLAYIN

Telefonların kronometrelerine bir dakikaya ayarladıktan sonra gelin hep birlikte görsele bakmak için biraz aşağı inelim. Unutmayın ki resim içerisinde gizlenmiş 5 farklı meyve bulunuyor. Kartal gözlü derin hemen fark ettiği bu 5 meyveyi bulmak için bir dakikanız başlıyor.

Ekran görüntüsü 2024-04-23 072101

Hem eğlenip hem öğrendiğini görsel algı testini başarıyla sonuçlandıranlar olabileceği gibi 5 farklı meyveyi bulamayanlarda olacaktır. Hızlı düşünme yeteneğinin yüksek zeka ile birleştiği bu test size 5 farklı meyvenin yerini gösteriyor. Testin sonucuna ulaşamadıysanız Üzülmenize gerek yok. Kesin cevabını sizlerle paylaşıyoruz. İşte 5 farklı meyve sizi tam da orada bekliyor…

TESTİN CEVABI

Ekran görüntüsü 2024-04-23 072118

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN