Putin ile Aliyev, Moskova'da görüşecek

Putin ile Aliyev, Moskova'da görüşecek

Rusya lideri Putin, haftaya Azerbaycan lideri Aliyev ile Moskova’da görüşecek. İki liderin, güncel bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

Kremlin'den yapılan açıklamaya göre, Putin, 22 Nisan’da resmi temaslarda bulunmak üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gelecek olan Aliyev ile görüşecek.

Görüşmede, Rusya-Azerbaycan stratejik ortaklık ve müttefiklik ilişkilerinin daha da geliştirilmesine ilişkin temel konular ele alınacak.

İki lider, güncel bölgesel meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunacak.

Baykal-Amur demiryolu hattının inşaatına başlanmasının 50'nci yıl dönümü vesilesiyle Putin ve Aliyev, demiryolu çalışanları ile bir araya gelecek.

Kremlin’den verilen bilgiye göre, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in babası Haydar Aliyev geçmişte bu yolun inşa işlerini yönetmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN