Anaokulları ve kreşler ne zaman açılacak? Kreşlerin ve anaokulların açılış tarihi belli oldu mu?

Anaokulları ve kreşler ne zaman açılacak? Kreşlerin ve anaokulların açılış tarihi belli oldu mu?

Kreşlerin ve anaokulların açılış tarihi belli oldu mu? Anaokulları ve kreşler ne zaman açılacak? sorularının yanıtlarını haberimizde aktardık. Normalleşme takvimini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kreşlerin ve anaokullarının açılacağı tarihi duyurdu. Detaylar haberimizde...

'Anaokulları ne zaman açılacak?', 'Kreşler ne zaman açılacak?', 'Kreşlerin ve anaokulların açılış tarihi belli oldu mu?' sorularının yanıtları milyonlarca çalışan ebeveynler tarafından araştırılıyor. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı dolayısıyla 2 ayı aşkın süredir kapalı olan kreşlerin ve anaokullarının açılacağı tarihi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen açıkladı. İşte 'kreşlerin ve anaokullarının açılacağı tarih'...

ANAOKULLARI VE KREŞLER NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kreşlerin açılacağı tarihi 15 Haziran olarak ilan etti. Özel kreş, gündüz bakımevleri ile özel çocuk kulüpleri 16 Mart 2020'den itibaren hizmete kapatılmıştı.

Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Arife gününden bayramın son gününe kadar 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı okulların eğitim-öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim-öğretim yılı önümüzdeki önümüzdeki eylül ayında başlayacaktır. Bakanlığımızın yaz aylarındaki kurs ve benzeri faaliyetleriyse kendi takviminde devam edecektir. Üniversitelerle ilgili duyuruyu YÖK zaten daha önce yapmıştı.

Kreşler ve gündüz bakımevleri 15 Haziran'da faaliyete geçecektir."

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, NE ZAMAN KAPANACAK?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN