Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı alın emrini verdi. 7 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı alın emrini verdi. 7 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor

Süper Lig'de üçüncülük için kıyasıya yarış veren Trabzonspor, gelecek sezonun kadro planlamasına başladı. Avrupa Ligi için kadrosunu güçlendirmek isteyen bordo-mavili ekip aradığı forveti sonunda buldu. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı alın emrini verdi. 7 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor. İşte sürpriz transferin detayları...

Fenerbahçe ile oynadığı olaylı maç sonrası birçok yorumcu ve hakemden eleştiri alan Trabzonspor, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Yoluna Ziraat Türkiye Kupası'nda devam eden ve kupayı evine götürmek isteyen bordo-mavili ekip aradığı forveti sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı alın emrini verdi. 7 milyon euroluk yıldız bedavaya geliyor.

TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve performansıyla taraftarların gönlüne taht kuran Wout Weghorst, İngiltere devi Manchester United'da transfer olmuştu. Burada istediği performansı yaklamayan Weghorst için Trabzonspor'un devreye girdiği öne sürüldü.

yeni-proje-2024-03-29t100616-523.jpg

ABDULLAH AVCI ALIN EMRİNİ VERDİ: 7 MİLYON EUROLUK YILDIZ GELİYOR

Akşam'da yer alan habere göre, Bordo-mavili ekibin bonservisi Burnley'de olan ve sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Wouth Weghorst'u yeniden gündemine aldığı iddia edildi.

yeni-proje-2024-03-29t100626-396.jpg

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın ise yıldız golcü için alın emrini verdiği ve olumsuz bir yanıtta Trabzonspor'un tüm kozlarını oynayacağı belirtildi. Hoffenheim formasıyla ligde 21 maça çıkan 31 yaşındaki golcü, 5 gollük performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN