Musrati ve Muci'yi kimin transfer ettiği ortaya çıktı! Fernando Santos Hasan Arat'ı perişan edip gitmiş

Musrati ve Muci'yi kimin transfer ettiği ortaya çıktı! Fernando Santos Hasan Arat'ı perişan edip gitmiş

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından 'Beyaz Futbol' programında çok önemli açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar ve Sinan Engin, Al Musrati'ye ayrı bir parantez açarak 'Başkanım siz transfer yapmamışsınız sizi soymuşlar' ifadelerini kullandılar.

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 yendi. 90 dakikanın ardından Beyaz Futbol programında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sinan Engin ile Ahmet Çakar, Hasan Arat'ın transferlerine değinirken, Çakar'ın 'Başkanım sizi dolandırmışlar' sözleri oldukça ilgi uyandırdı.

MUSRATİ'NİN İYİ FUTBOLCU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Sinan Engin: Al Musrati'nin oyundan atılması Beşiktaş'ın oyun planını alt üst etti. Ben bu Al Musrati'nin iyi futbolcu olduğuna inanmıyorum. Oyuncunun Beşiktaş'a büyük bir zararı olmuştur. Bonservisi elinde olsa belki alınabilirdi ama Musrati 12 milyon euro'ya alınmayacak bir futbolcu. Muci ve Al Musrati için başkan Hasan Arat'a teklif gelirse anında satabilirsin dedim. Eğer Musrati atılmasaydı derbide Beşiktaş kolay kolay kaybetmezdi.

depophotos-18307113.jpg

MUSRATİ MUCİ WORRAL'LA ARDA GÜLER'İN BONSERVİSİ AYNI

Ahmet Çakar: Fenerbahçe'nin şampiyonluğu mucizelere bağlı. Beşiktaş'ı bazı transferlere soymuşlar, hatalı transfer yapmışlar demiyorum soymuşlar, dolandırmışlar diyorum. Al Musrati, Muci, Worral 22,5 milyon euro'ya geldi Arda Güler gibi bir yıldız 25 milyon euro'ya gitti. Al Musrati'nin kırmızıdan atılması art niyetli bir atılmadır, Al Musrati masum değildir. İsmail Kartal'ı çok severim fakat manasız işler yapıyor. Son 1,5 ay içinde hoca acayip acayip hatalı şeyler yapıyor. Olympiakos karşısında Ferdi'yi, İsmail'i, Fred'i dinlendiriyorsun İstanbul'a geliyorsun bazı yıldız futbolcuları 60'da çıkarıp maçı penaltılara götürüyorsun. Zajc, Dzeko ve Bonucci derbiden önce İsmail Kartal'la bir sorun yaşadılar. İsmail Kartal 'benim için futbolcular eşittir kimsenin tribini miribini çekemem' dedi. Okan Buruk geçen sezon Gomis bu sezon İcardi ve Ziyech krizlerini çok iyi yönetti.

depophotos-17555931.jpeg

Hasan Arat'a Muci ve Al Musrati'yi transfer edelim diyen kimse bilin ki soyguncu ve hırsızdır. Eğer Hasan Arat 'bu futbolcuları ben keşfettim alacağım' demişse sizde de arıza vardır Hasan başkan.

MUSRATİ VE MUCİ İÇİN SANTOS OLUMLU RAPOR VERDİ

Sinan Engin: Hasan Arat'a rapor gelmiş, o dönemki hoca Fernando Santos 'evet bunlar iyi futbolcu' deyip aldırmış. 300 futbolcunun arasından alınmış bu oyuncular, Al Musrati'nin gelecek sezon Beşiktaş'ta kalacağını düşünmüyorum. Derbide bir pozisyon oluyor Gedson Fernades'le Rashica kendi aralarında tartışıyorlar, yani Beşiktaş'ta bazı şeyler kopmuş. Muci ile Musrati transferlerini yaptıran Fernando Santos'tur ve bu bir soygundur.

hasan-arat-fenando-santos-1-aydir-gorusuyoruz.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN