Fenerbahçe Beko resmen açıkladı! Yeni başantrenör Sarunas Jasikevicius oldu

Fenerbahçe Beko resmen açıkladı! Yeni başantrenör Sarunas Jasikevicius oldu

Dimitris Itoudis ile yollarını ayıran Fenerbahçe Beko'da Litvanyalı antrenör Sarunaj Jasikevicius ile anlaşma sağlandı.

Fenerbahçe Beko'da başantrenör Dimitris Itoudis ile yolların ayrılmasının ardından yeni antrenör için flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüpte gündeme gelen ilk isim Sarunas Jasikevicius oldu.

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius'un en güçlü aday olarak yönetimde masaya yatırıldı.

Litvanyalı gazeteci Donatas Urbonas'ın haberine göre ise Fenerbahçe yönetimi, Sarunas Jasikevicius ile temas kurdu. İlk görüşmelerde 2,5 yıllık sözleşme konusunda büyük oranda ilerleme kaydedildi.

FENERBAHÇE'DE FORMA GİYMİŞTİ

Fenerbahçe Beko'da daha önce basketbol oynayan Sarunas Jasikevicius'un perşembe günü İstanbul'a gelmesinin beklendiği belirtildi. Ayrıca Jasikevicius'un cuma günkü AS Monaco ile oynanacak EuroLeague maçında çıkma ihtimalinin olduğu vurgulandı.

Geçen sezon Barcelona'yı çalıştıran 47 yaşındaki Sarunas Jasikevicius, İspanyol ekibinden sonra bir takıma imza atmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN