Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu

Potanın ‘Yıldız’ları şampiyon oldu

Yıldız Holding'in 10 yıl önce oluşturduğu Yıldız Holding Basketbol Takımı, Şirketler Arası Basketbol Ligi'nin (CBL) şampiyonu oldu.

Yıldız Holding Basketbol Takımı, Türkiye'nin en prestijli şirketler arası basketbol organizasyonu olan Şirketler Arası Basketbol Ligi'nde (CBL) zorlu bir sezonun ardından şampiyonluk kupasını kucakladı. Nisan ayında kuruluşunun 10. yılını kutlayacak olan Potanın Yıldızları, CBL Seri-A Ligi'nde mücadele ettiği zorlu rakipleri geride bırakarak bu önemli başarıya imza attı.

CBL'nin en güçlü serisi olan Seri-A Ligi'nde mücadele eden Yıldız Holding Basketbol Takımı, toplamda 9 takımın yer aldığı ligde gösterdiği üstün performansla adından söz ettirdi. 11 maçın 10'unu galibiyetle tamamlayarak ligdeki üstünlüğünü kanıtlayan takım, CBL tarihindeki ilk şampiyonluk kupasını kazanmanın gururunu yaşadı.

CBL TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA KATILMAYA HAK KAZANDI

Yıldız Holding Basketbol Takımı, 30 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan CBL Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bu prestijli organizasyonda ülkedeki en güçlü basketbol takımlarıyla mücadele edecek olan Potanın Yıldızları, şampiyonluk yolunda elde ettikleri başarıları sürdürme hedefinde.

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, takımın başarısından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, başta takım baş antrenörü pladis Türkiye Mali İşler Lideri Serkan Aslıyüce, takım kaptanı eStar Global Genel Müdürü Sadem Pehlivan ve takım menajeri pladis Türkiye Saha Operasyon Müdürü Başak Güneş olmak üzere, tüm takım oyuncularını kutladı. Aydın, Yıldız Holding çalışanlarının başarılı iş sonuçlarına katkılarıyla birlikte sosyal ve spor kulüpleri aracılığıyla markayı temsil etmelerinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yıldız Holding Basketbol Takımı'nın elde ettiği şampiyonluk, sadece spor başarısı olarak değil, aynı zamanda şirket içindeki birlik ve beraberlik ruhunun güçlenmesine de katkı sağlıyor. Aydın, takımın başarısıyla tüm Yıldız Holding çalışanlarının motivasyonunu artırdığını ve markanın güçlü işveren imajını pekiştirdiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN