Panathinaikos'ta deprem üstüne deprem! Bir türlü ikna edilmeyince yollar resmen ayrıldı...

Panathinaikos'ta deprem üstüne deprem! Bir türlü ikna edilmeyince yollar resmen ayrıldı...

Tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'in başında olduğu Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta deprem üstüne deprem yaşanıyor. Bir türlü ikna edilmeyince yollar resmen ayrıldı. Kulüpte adeta iç savaş çıkmış durumda. İşte krize neden olan olay ve perde arkası...

Fatih Terim ile büyük çıkış yakalayan Panathinaikos, gelecek sezonda usta isim ile yollarına devam etmek istiyor. Kadro planlamasına şimdiden başlayan Yunanistan ekibi Fenerbahçe'den kiralanan Samet Akaydin'in bonservisinin alınması için çalışmalara başladı. Bu süreçte krizler peş peşe gelmeye devam ediyor.

TAKIMDA KALMASI İÇİN YÖNETİME RAPOR SUNDU

Gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başlayan yeşil-beyazlılar Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer ettiği Samet Akaydin'i gelecek sezonda kadroda tutmak istediği öne sürüldü. Tecrübeli hoca Fatih Terim'in Samet Akaydin'in takımda kalması yönünde rapor sundu.

yeni-proje-2024-04-18t101846-185.jpg

İddianın ayrıntılarında, Fatih Terim'in takımda kalması halinde Samet Akaydin'in bonservisinin alınacağı aktarıldı.

HENÜZ İKNA EDİLEMEDİ

Bonservis bedeli 4 milyon euro olan yıldız oyuncu ile henüz anlaşılamadığı öne sürüldü. Yıldız futbolcunun ikna edilemediği öne sürülürken konuya dair şuana kadar Panathinaikos cephesinden resmi bir açıklama gelmedi.

yeni-proje-2024-04-18t101832-648.jpg

Panathinaikos formasını 13 resmi maçta giyen milli oyuncu Samet Akaydin, toplam 919 dakika sahada kaldı. Panathinaikos formasını 13 resmi maçta giyen milli oyuncu Samet Akaydin, toplam 919 dakika sahada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN