NBA Sezon İçi Turnuvası'nda şampiyon Lakers oldu

NBA Sezon İçi Turnuvası'nda şampiyon Lakers oldu

İlk kez düzenlenen Amerikan Basketbol Ligi (NBA) Sezon İçi Turnuvası finalinde Los Angeles Lakers, Indiana Pacers'ı 123-109 mağlup ederek şampiyon oldu. Lakers'ın yıldızı Lebron James ise turnuvanın MVP'si seçildi.

Bu sezon ilk kez düzenlenen NBA Sezon İçi Turnuvası'nda şampiyon olan takım Los Angeles Lakers oldu.

Los Angeles Lakers ile Indiana Pacers takımları, Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentindeki T-Mobile Arena'da karşılaştı.

Lakers, maçın büyük kısmında rakibinden daha iyi savunma yaparak zorlu karşılaşmayı 123-109 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

38 YAŞINDAKİ LEBRON JAMES MVP SEÇİLDİ

Lakers'ta Anthony Davis 41 sayı, 20 ribaunt ve 5 asist, LeBron James 24 sayı, 11 ribaunt ve 4 asist, Austin Reaves 28 sayı, D'Angelo Russell 13 sayı, 7 asist ve 4 ribauntla galibiyeti getiren oyuncular oldu.

LeBron James, turnuvanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

ŞAMPİYON TAKIM OUNCULARINA 500 BİN DOLAR PARA ÖDÜLÜ VERİLDİ

Pacers'ta Tyrese Haliburton 20 sayı ve 11 asist, Bennedict Mathurin 20, Aaron Nesmith 15, Obi Toppin 13 sayıyla mücadele etti.

Bu kupayla, Los Angeles Lakers takımının tüm oyuncuları, kişi başı 500 bin dolarlık para ödülünü kazandı. Finalist Indiana Pacers oyuncularının her biri ise 200 bin dolar para ödülü elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN