Galatasaray Zvezdan Mitrovic ile yollarını ayırdı

Galatasaray Zvezdan Mitrovic ile yollarını ayırdı

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’nda Başantrenör Zvezdan Mitrovic ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada Mitrovic ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı ifade edildi.

Galatasaray Kulübü, başantrenör Zvezdan Mitrovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. Mitrovic antrenörlük süresindeki 18 maçta 9 galibiyet ve 9 mağlubiyet aldı.

1kapak-005.jpg

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022/23 sezonu son bölümünden itibaren Galatasaray Ekmas Başantrenörü olarak görev yapan Zvezdan Mitrović ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Geçtiğimiz sezon Mayıs ayında getirildiği Erkek Basketbol A Takım Başantrenörlüğü görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emekler için Zvezdan Mitrović'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN