Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Kanarya'ya 11 milyon euroluk gol makinesi: 16 yıl sonra ilk kez...

Fenerbahçe'den tarihe geçecek transfer hamlesi! Kanarya'ya 11 milyon euroluk gol makinesi: 16 yıl sonra ilk kez...

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde tarihi bir sınava çıkacak Fenerbahçe, transferde 16 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı. Kanarya, tarihi transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Yarın akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final aşamasında Yunan ekibi Olimpiakos'un konuğu olacak Fenerbahçe, yaz transfer sezonu için çalışmalara başladı. Kanarya, transferde 15 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Fenerbahçe, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda orta sahasını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü Belçika'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, yeni sezonda orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Kanarya, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'de forma giyen Cameron Puertas'ı transfer listesine ekledi.

Sarı-lacivertli ekibin, İspanyol oyuncunun transferi için Belçika ekibiyle masaya oturduğu öne sürüldü. Kanarya'nın güncel piyasa değeri 11 milyon euro olan İspanyol orta saha oyuncusu için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı ileri sürüldü.Fenerbahçe'nin rakibinden Türkiye'ye transfer | Transfermarkt

Bu sezon Belçika ekibinde 48 karşılaşmada görev alan İspanyol orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 9 gol 20 asiste imza attı. 25 yaşındaki 10 numara futbol kariyeri boyunca ise 260 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 34 gol 35 asiste imza attı.

16 YIL SONRA İLK KEZ

Kanarya, İspanyol orta saha oyuncusunu transfer etmesi halinde 16 yıl aradan sonra ilk kez bir İspanyol orta saha oyuncusunu kadrosuna katmış olacak. Sarı-lacivertli ekip, son olarak 2008-2009 sezonunda Josico'yu kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN