Fenerbahçe'de gündem 'ligden çekilme': Çatlak sesler var

Fenerbahçe'de gündem 'ligden çekilme': Çatlak sesler var

2 Nisan'da gerçekleştirilecek genel kurul, Fenerbahçe'nin tek gündem maddesi olmuş durumda. 'Ligden çekilme' konusunun da konuşulacağı bu önemli genel kurul öncesi Sarı-Lacivertli camiada çatlak sesler çıkmaya başladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolu, 2 Nisan tarihine kilitlenmiş durumda. Fenerbahçe Kulübü, söz konusu tarihte 'ligden çekilmenin' de konuşulacağı tarihi bir genel kurul gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önlerinde 3 seçenek olduğunu kamuoyuna duyurmuştu:

Kötü: Alt lige inmek

Daha kötü: Bir süre faaliyetlere son vermek

En kötü: Yurt dışında bir takım almak

LİGDEN ÇEKİLMEYİ UNUTUN

thumbs-b-c-2e65e3fed1d79a4bbcf0b1e423b17d0d.webp

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'a yakın olan cepheden ise çatlak sesler gelmeye başladı. Sarı-Lacivertlilerin önemli isimleri, kulübün ligden çekilmesine asla sıcak bakmıyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun edindiği bilgilere göre; karşı cepheden gelen açıklamalar şu şekilde:

Vefa Küçük: ''Ortaya çıkan müşterek fikir, ‘Takımı ligden çekmeyelim ama onun haricinde yönetime her desteği verelim’ oldu.''

Metin Şen: ''Ligden çekilmek kolay değil, çok fazla dinamikleri var.''

Abdullah Kiğılı: ''Ligden çekilmeyi aklınızdan çıkartın.''

Gazeteci Süleyman Arat'ın edindiği bilgiler ise şu şekilde:

Şekip Mosturoğlu: "En hafif tepkiden en ağıra doğru hareket etmeliyiz. Örneğin 2 Nisan’dan sonra her maça tepki olarak siyah forma ve protesto içerikli pankartlarla çıkılabilir. Deplasman maçlarına taraftar götürmemek bile bir tavırdır."

Hamdi Akın: "4 Nisan 2015’teki Rizespor maçı dönüşü yaşadığımız kurşunlama olayı açığa kavuşup saldırganlar yakalanana kadar Trabzon’da maç yapmayalım."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN