Ergin Ataman'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! 'Hiçbir zaman böyle bir teklifle...'

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe taraftarını kızdıran açıklama! 'Hiçbir zaman böyle bir teklifle...'

A Milli Takım ve Panathinaikos'u çalıştıran tecrübeli antrenör Ergin Ataman, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

A Milli Takım ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, antrenörlüğü bıraktıktan sonraki hedefini açıklayarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Tecrübeli çalıştırıcının açıklamaları Fenerbahçeli taraftarların tepkisini topladı.

Antrenörlük hayatını sonlandırdıktan sonra Galatasaray'a başkan olmak istediğini açıklayan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den teklif alması halinde bu teklifi kabul etmeyeceğini açıkladı.

Ataman açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu kadar spor deneyimi ve kültür birikiminden sonra sonuçta ben aynı zamanda bir iş adamıyım. Profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra hedefim Galatasaray Başkanlığı olduğu için Fenerbahçe ile çalışmam. Kendisine böyle bir hedef biçmiş ve Fenerbahçe'ye saygı duyan biri olarak Fenerbahçe ile çalışmam mümkün olmaz. Onlar da benim bu hüviyetimi bildikleri için hiçbir zaman böyle bir teklifle gelmezler. Benim için doğru olmaz."

Ataman'ın özellikle Fenerbahçe'ye yönelik açıklamaları sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN